Абе над въздушният филтър над капака има букса в която се включва ел. съединение то какво функция изпълнява? Грешка ли е ако не бъде включено. Работата е там, че досега беше изключена включих я и много странно, че докато карах по един баир засилен не искаше колата да ускорява на 4 скорост нито обороти се дигаха нито скоростат, а на 3 нормално си въреше пак.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за филтър на Алфа 156 JTD
Collapse
X
-
КОЛЕГА ТОВА Е РАЗДЕЛ ЗА ИСТОРИЯТА НА АЛФА РОМЕО.
ИМА СИ ТЕХНИЧЕСКИ РАЗДЕЛ ЗА 156!!!!!!!!!!!Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fКОЛЕГА ТОВА Е РАЗДЕЛ ЗА ИСТОРИЯТА НА АЛФА РОМЕО.
ИМА СИ ТЕХНИЧЕСКИ РАЗДЕЛ ЗА 156!!!!!!!!!!!
а и червени букви на сив фон ..
за колегата - това ти е дебитомера
откачен е щото не работи
купи си новНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Най- просто казано, измерва количеството въздух, което влиза през филтъра и съответно на това количество вкарва нафта/бензин в двг за да стане оптимална гориво-въздушна смес. При твоя случай като е откачен ЕКУ-то регулира сместа по заводски а не моментни стойности т.е. в сервизен режим. Не ти ли свети някоя излишна лампа по таблото?Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connorboian еми нищо не свети освен, че ламичката за свещите за загряване свети по 30 сек. преди да тръгна.
p.s. Малко офтопик. На каква темепратура е хубаво да е двигателят ми докато карам?
Обаче колата си върви съвсем нормално и разхода ми не е повече от 7,5-8 л/100 км градско.
Аз не виждам причина да купувам засега дебитомер след като всичко си е наред.Alfa Romeo 156 2,4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от bobojust...КОлега,при мен абселютно същия случай - дебитомера ми е откачен,а лампата за свещите ми свети около 30 сек след запалване.
Обаче колата си върви съвсем нормално и разхода ми не е повече от 7,5-8 л/100 км градско.
Аз не виждам причина да купувам засега дебитомер след като всичко си е наред._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
странно...
а-бе, колега...ти учуди света с твоя случай - без дебитомер ти е по добра отколкото със ??? Начи, лампата на свещите дето ти свети 30 сек си подгрява свещите - освет че сега е топло, тези свещи са бързонагревни...а след като запали ако ти свети - това е индикация,че имаш поне 1 изгоряла такава...а без дебитомер,колата ти минава в резервна програма, и би трябвало да има по пасивни характеристики....щом така ти върви по-добре-аз ако бях щях да си каркам....виж си разхода обаче...чао,успех156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
Първоначално публикувано от ConnorДнес пробвах със изключен и включен дебитомер да карам и забелязах много странна разлика. Когато е включен колата ми някак си по-бавно върви и ускорението е доста по бавно. После го изключих и колата направо си летеше. Това нормално ли е?
Чистиш има изписано доста ако потърсиш и като не стане взимаш един нов дебитомер и си готов.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment